Close
Zoek
Afbeelding voor categorie Tractoren +  werktuigen

Tractoren + werktuigen

Kies subcategorie

Tractoren

3 Items in Tabel 4 Items in Tabel Lijst

ISEKI TM 3187 MET LANDBOUWBANDEN

60153-1
Deze mooie, nette trekker heeft slechts 40 draaiuren. Is als nieuw.

Al het vakmanschap van Iseki zit in deze tractoren. Ze voldoen aan de meest veeleisende gebruiker. Mooi design, dieselmotor met een vermogen van 18 Pk met een grote cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, een mechanische versnellingsbak of als optie met hydrostatische besturing en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. De TM3187 kan uitgerust worden met verschillende aanbouwwerktuigen. Tal van opties zijn leverbaar, zoals een mooie cabine en een voorlader. Ook een fronthef en frontaftakas zijn leverbaar, waardoor er een bezem of schuif voorop kan worden geplaatst.

Bel voor prijsopgave

PERUZZO FOX S1200 VERSTEL KLEPELMAAIER

29661-1
deze DEMO Peruzzo Fox-S verstelbare klepelmaaier is als nieuw deze Peruzzo FOX-S maaier is geschikt voor maaien, mulchen, snoeivermindering (1-2 cm) en verticuteren met tractoren vanaf 16 PK. Deze is hydraulisch verstelbaar (20 cm uit center links/rechts). De grond wordt tijdens het maaien aangerold. deze maaier is een paar uur gebruikt als DEMO maaier NU TEGEN EEN ZEER SCHERPE PRIJS !! Werkbreedte (cm) 120 PK 18 kW 13 Klepels (st.) 80 Standaardklepel Y-klepel Montage Achter Gearbox (t/min) 540 Frontwielen Ja Verticuteren Ja Cardan Inbegrepen Breedte (cm) 92 Lengte (cm) 150 Hoogte (cm) 78 Gewicht (kg) 180 Cardan bijgeleverd Optie klepels voor het snoeien van takken en hagen

Peruzzo Fox-S verstelbare klepelmaaier

FOX-S maaiers zijn geschikt voor maaien, mulchen, snoeivermindering (1-2 cm) en verticuteren met tractoren vanaf 16 PK. Ze zijn mechanisch of hydraulisch verstelbaar (20 cm uit center links/rechts). De grond wordt tijdens het maaien aangerold.

Specificaties

Fox-s 1200 Klepelmaaier Peruzzo

Werkbreedte (cm)

120

PK

18

kW

13

Klepels (st.)

80

Standaardklepel

Y-klepel

Montage

Achter

Gearbox (t/min)

540

Frontwielen

Ja

Verticuteren

Ja

Cardan

Inbegrepen

Breedte (cm)

92

Lengte (cm)

150

Hoogte (cm)

78

Gewicht (kg)

180

€ 2722,50 incl. BTW