Close
Zoek
Afbeelding voor categorie Elektrische Kettingzagen

Elektrische Kettingzagen

Elektrische Kettingzagen
3 Items in Tabel 4 Items in Tabel Lijst

STIHL MSE 210 C-BQ 40 CM PM3

28842-3
Nette Stihl MSE 210 C-BQ 40 cm in 100% goede staat en met 3 maanden garantie parcon-werkendam ookuw adres voorvoor gebruikte kettingzagen

Ontdek de STIHL MSE 210 C-BQ: De Ultieme Elektrische Kettingzaag met 40 cm Zaagblad met snelspanner

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrische kettingzaag voor al je zaagwerkzaamheden, zoek dan niet verder dan de STIHL MSE 210 C-BQ met een indrukwekkend 40 cm zaagblad. Deze hoogwaardige kettingzaag is ontworpen om je klussen te vereenvoudigen en te versnellen, en biedt compromisloze prestaties en functionaliteit.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Krachtige Prestaties: De STIHL MSE 210 C-BQ wordt aangedreven door een krachtige motor die moeiteloos door diverse houtsoorten snijdt. Of je nu brandhout wilt zagen, takken wilt snoeien of bouwmaterialen wilt verwerken, deze kettingzaag levert consistente en krachtige prestaties.

  2. Geavanceerde Technologie: Met STIHL's geavanceerde BQ-technologie ervaar je een moeiteloze en soepele zaagervaring. Het zaagblad blijft scherp en efficiënt, zelfs bij veeleisende taken, waardoor je tijd en energie bespaart.

  3. Comfortabel Gebruik: Dankzij het ergonomische ontwerp en de trillingsdempende technologie kun je comfortabel en met minder vermoeidheid werken, zelfs bij langdurig gebruik. De antisliphandgreep zorgt voor optimale controle en veiligheid.

  4. Duurzaamheid en Veiligheid: Deze kettingzaag is gebouwd om lang mee te gaan en wordt geleverd met ingebouwde veiligheidsfuncties, waaronder een kettingrem en terugslagbescherming. Je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je veiligheid gewaarborgd is.
€ 199,00

STIHL MSE 210 C-BQ 35 CM PM3

22328-12

Ontdek de STIHL MSE 210 C-BQ: De Ultieme Elektrische Kettingzaag met 35 cm Zaagblad met snelspanner

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrische kettingzaag voor al je zaagwerkzaamheden, zoek dan niet verder dan de STIHL MSE 210 C-BQ met een indrukwekkend 35 cm zaagblad. Deze hoogwaardige kettingzaag is ontworpen om je klussen te vereenvoudigen en te versnellen, en biedt compromisloze prestaties en functionaliteit.

€ 195,00