Close
Zoek
Afbeelding voor categorie Elektrische Kettingzagen

Elektrische Kettingzagen

Elektrische Kettingzagen

3 Items in Tabel 4 Items in Tabel Lijst

STIHL MSE 250 C-Q 45CM RS

25441
Groot snijvermogen, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische kettingzaag met STIHL QuickStop Super remsysteem (CQ). Krachtige power pack met een hoge kwaliteit Rapid Super 3 ketting. Perfect voor veeleisende houtwerken voor professionelen.
€ 714,00 incl. BTW

STIHL MSE 230 C-BQ 40 CM PM3

23570
Uitgesproken krachtige, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische kettingzaag met STIHL kettingsnelspanner (B) en STIHL QuickStop Super kettingrem (C-Q). Ideaal voor ambachtslieden.
€ 474,01 incl. BTW

STIHL MSE 210 C-BQ 35 CM PM3

22328

Ontdek de STIHL MSE 210 C-BQ: De Ultieme Elektrische Kettingzaag met 35 cm Zaagblad met snelspanner

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrische kettingzaag voor al je zaagwerkzaamheden, zoek dan niet verder dan de STIHL MSE 210 C-BQ met een indrukwekkend 35 cm zaagblad. Deze hoogwaardige kettingzaag is ontworpen om je klussen te vereenvoudigen en te versnellen, en biedt compromisloze prestaties en functionaliteit.

€ 389,00 incl. BTW

STIHL MSE 210 C-BQ 40 CM PM3

28842

Ontdek de STIHL MSE 210 C-BQ: De Ultieme Elektrische Kettingzaag met 40 cm Zaagblad met snelspanner

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrische kettingzaag voor al je zaagwerkzaamheden, zoek dan niet verder dan de STIHL MSE 210 C-BQ met een indrukwekkend 40 cm zaagblad. Deze hoogwaardige kettingzaag is ontworpen om je klussen te vereenvoudigen en te versnellen, en biedt compromisloze prestaties en functionaliteit.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Krachtige Prestaties: De STIHL MSE 210 C-BQ wordt aangedreven door een krachtige motor die moeiteloos door diverse houtsoorten snijdt. Of je nu brandhout wilt zagen, takken wilt snoeien of bouwmaterialen wilt verwerken, deze kettingzaag levert consistente en krachtige prestaties.

 2. Geavanceerde Technologie: Met STIHL's geavanceerde BQ-technologie ervaar je een moeiteloze en soepele zaagervaring. Het zaagblad blijft scherp en efficiënt, zelfs bij veeleisende taken, waardoor je tijd en energie bespaart.

 3. Comfortabel Gebruik: Dankzij het ergonomische ontwerp en de trillingsdempende technologie kun je comfortabel en met minder vermoeidheid werken, zelfs bij langdurig gebruik. De antisliphandgreep zorgt voor optimale controle en veiligheid.

 4. Duurzaamheid en Veiligheid: Deze kettingzaag is gebouwd om lang mee te gaan en wordt geleverd met ingebouwde veiligheidsfuncties, waaronder een kettingrem en terugslagbescherming. Je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je veiligheid gewaarborgd is.
€ 384,01 incl. BTW

STIHL MSE 190 C-BQ 30CM PM3

22327
Handige, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische kettingzaag met STIHL kettingsnelspanner (B) en STIHL QuickStop Super kettingrem (C-Q). Zeer goed om te bouwen, te doe-het-zelven en brandhout te zagen.

€ 349,00 incl. BTW

STIHL MSE 170 C-BQ 30CM PMM3

25440

Lichte en comfortabele elektrische kettingzaag om brandhout te zagen.

€ 289,00 incl. BTW

STIHL MSE 170 C-Q 30CM PMM3

22325

Lichte en comfortabele elektrische kettingzaag om brandhout te zagen.

€ 259,00 incl. BTW

STIHL MSE 141 C-Q 35 CM PMM3

61001

 1. Krachtige Prestaties: De STIHL MSE 141 wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor die zorgt voor consistente en krachtige zaagprestaties. Je kunt moeiteloos door verschillende houtsoorten zagen zonder concessies te doen aan de prestaties.

 2. Veiligheid Voorop: Met een geïntegreerde kettingrem en een terugslagreductor staat veiligheid voorop bij de MSE 141. Dit zorgt voor extra gemoedsrust terwijl je werkt, vooral bij veeleisende zaagtaken.

 3. Handig en Wendbaar: Dankzij het lichte gewicht en de ergonomische handgreep is deze kettingzaag gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren. Dit is vooral handig voor langdurig gebruik en voor klussen op moeilijk bereikbare plekken.

 4. Eenvoudig Onderhoud: De MSE 141 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het vervangen van de zaagketting en het onderhouden van de kettingzaag is eenvoudig en snel, waardoor je meer tijd kunt besteden aan daadwerkelijk zagen.

 5. Milieuvriendelijk: Als elektrisch aangedreven kettingzaag stoot de MSE 141 geen schadelijke uitlaatgassen uit. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze die ook geschikt is voor gebruik in dichtbevolkte gebieden.

€ 184,00 incl. BTW

STIHL MSE 141 C-Q 30 CM PMM3

28989

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Krachtige Motor: De STIHL MSE 141 is uitgerust met een robuuste elektrische motor die indrukwekkende zaagprestaties levert. Met voldoende vermogen om moeiteloos door verschillende houtsoorten te snijden, kun je elke klus aanpakken met vertrouwen.

 2. Compact en Wendbaar: Met het 30 cm zaagblad is deze kettingzaag bijzonder geschikt voor klussen waar precisie en wendbaarheid vereist zijn. Of je nu in de tuin werkt of op moeilijk bereikbare plaatsen, de STIHL MSE 141 biedt optimale controle en manoeuvreerbaarheid.

 3. Eenvoudig Starten: Dankzij het elektrische ontwerp start je de kettingzaag met een druk op de knop. Geen gedoe met trekkoorden of benzine – gewoon inschakelen en aan de slag gaan.

 4. Comfortabel Gebruik: Met een ergonomische handgreep en trillingsdempende technologie biedt de MSE 141 een comfortabele gebruikerservaring. Langdurig zagen wordt minder vermoeiend, zodat je efficiënter kunt werken.

 5. Makkelijk Onderhoud: Het onderhouden van je kettingzaag is eenvoudig dankzij het snelle en probleemloze kettingwisselsysteem. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan zagen en minder tijd aan onderhoud.

.

€ 179,00 incl. BTW