Close
Zoek
Afbeelding voor categorie Lichtmasten

Lichtmasten

Lichtmasten
3 Items in Tabel 4 Items in Tabel Lijst

TRIME X-ECO 6X160W LICHTMAST

60047

De Trime X-ECO LED lichtmast is de toonaangevende lichtmast binnen de bouwverhuurmarkten en wordt algemeen aanvaard als de industriestandaard. De X-ECO LED is uitgerust met een hele reeks functies en voordelen voor aannemers die werken aan wegonderhoud, bouwterreinen en spoorprojecten. De X-ECO LED lichtmast is ook uitermate geschikt voor buitenevenementen, shows en de huur- en verhuurmarkten. Energiebesparende led-verlichting zorgt voor de verlichting en een zuinige dieselmotor voor het vermogen.

Bel voor prijsopgave

TRIME X-START 6X160W LICHTMAST

60048

De TRIME X-START lichtmast wordt aangedreven door een zuinige dieselmotor. De verlichting komt van 4x160w, 4x320w of 6x160w energiebesparende led-lampen. Er kan ook gekozen worden voor 4x1000w metaalhalogeenlampen. De X-START is een eenvoudige, robuuste en veelzijdige mobiele lichtmast met een eenvoudig te bedienen handlier 9 meter mast. De X-START lichtmast is klaar voor het verlichten van bouwplaatsen, buitenevenementen, langs het spoor en in steengroeven. De X-START is ook bij uitstek geschikt voor de huur- en verhuurbranche.

Bel voor prijsopgave

TRIME X-MAST 4X160W LICHTMAST

60049

Serieschakeling: 10 lichtmasten per 32A aansluiting of 5 lichtmasten per 16A

Bel voor prijsopgave

TRIME X-MAST 4X320W LICHTMAST

60050

Toepassingen

  • Bouwplaatsen
  • Parkeerplaatsen
  • Defensie
  • Gas- olie- mijnbouw
  • Industrie
  • Evenementen
  • Moeilijk bereikbare plaatsen

Bel voor prijsopgave

TRIME X-BOX 4X200W LICHTMAST

60051

De Trime X-BOX is een statische lichtmast met dieselmotor. De X-BOX is uitgerust met energiebesparende led-lampen. U kunt kiezen uit 4x320w lampen en 4 of 6x160w led-lampen. De Trime X-BOX is een makkelijk verplaatsbare lichtmast, standaard voorzien van een lichtsensor. De X-BOX lichtmast is geschikt voor het verlichten van bouwplaatsen, buitenevenementen, spoorwegen en steengroeven. De X-BOX is bij uitstek geschikt voor de huur- en verhuurbranche.

Bel voor prijsopgave

GENERAC CUBE 4X1000W LICHTMAST

60052

De Towerlight Hydropowercube is specifiek ontwikkeld aan de hand van de wensen van evenementenverhuurders. Gegalvaniseerde telescopische lichtmast voorzien van roestvrijstalen kabels.

Bel voor prijsopgave