Close
Zoek

YAMAHA F 6 CMHS BUITENBOORDMOTOR

Artikelnummer voorraad referentie: 27340-37
€ 0,00 Marge
Bij deze bieden wij deze nette Yamaha 6pk gebruikte Buitenboordmotor aan. Deze jonge motor is geheel nagezien door onze monteurs en wordt geleverd met zes maanden garantie. De motor is daarnaast voorzien van afstandsbediening. De kabels zijn inbegrepen in de prijs. De motor kan zowel elektrisch als handmatig worden gestart.
 • De Yamaha F 6 CMHS
 • Ondiepwaterstand voor veilig manoeuvreren in ondiep water
 • Uniek olielekvrij opbergsysteem met drie standen
 • Besturing over 180º voor comfortabel manoeuvreren
 • Grote F-N-R-schakelhendel (vooruit – neutraal – achteruit)
 • Ingebouwde brandstoftank van 1,1 liter
 • Tweeweg-brandstofsysteem voor optionele draagbare brandstoftank
 • Handige brandstof opvoerpomp onder motorkap
 • Automatische decompressie voor gemakkelijk starten
 • Stijlvol ontwerp met een moderne grijze motorkap
 • Nieuwste generatie styling en graphics van Yamaha
 • Lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen dankzij de brede handgreep
 • optie's  op de Yamaha F 6 CMHS
 • De optionele lichtspoel levert 12V - 6A
 • en de afstands bediening
Beschrijving

Of u nu recreant of professional bent, u wilt een buitenboordmotor die uw boot op alle fronten beter laat presteren.
Elke Yamaha-buitenboordmotor is voorzien van de allernieuwste technologie, voldoet aan de strengste emissie-eisen, is zuinig en heeft lage onderhoudskosten. De Yamaha-viertaktbuitenboordmotoren zijn zo succesvol omdat ze specifiek voor de watersport worden ontwikkeld in plaats van een bestaande automotor aan te passen.
Bovendien doen de speciaal voor de watersport ontworpen motoren van Yamaha geen concessies aan vermogen, prestaties of betrouwbaarheid, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van het milieu door de toepassing van hoogwaardige verbrandingstechnologie.
Unieke motorkap in two-tone kleurstelling
In overeenstemming met het unieke karakter van de F4, F5 en F6 hebben ze een unieke zeer herkenbare rompkleur en een two-tone motorkap. Deze frisse kleuren geven uitdrukking aan de speelsheid van deze compacte en draagbare buitenboordmotoren, en aan het plezier dat ze bieden.
Brandstofpomp
Op de brandstofleiding vóór de carburateur is in de kap een brandstofpompje gemonteerd. Hierdoor wordt brandstof naar de carburateur toegevoerd en start de motor probleemloos ook nadat deze een langere periode niet is gebruikt.
Gemakkelijk te dragen
Wanneer u snel en gemakkelijk het water op wilt gaan, is handzaamheid van groot belang. De F4, F5 en F6 zijn het summum in draagbaar vermogen, met hun compacte bouw en ruim bemeten handgrepen die ook door twee personen kunnen worden gebruikt. Draag ze naar het water en plaats ze achter uw bijboot en u kunt varen.
Stuurfrictie- en gasregeling
U zult merken dat de F4, F5 en F6 ongelofelijk eenvoudig te bedienen zijn, dankzij de via één hendel regelbare stuurfrictie. Hierdoor kunt u gemakkelijk sturen en tegelijkertijd gas geven en bent u ook bij hogere snelheden verzekerd van optimale stabiliteit en controle.
CDI-ontstekingssysteem
Zodra u op het water bent moet de motor meteen probleemloos lopen. Yamaha-ontstekingssystemen bestaan uit 'solid state'-componenten en hebben dus geen bewegende onderdelen. Dankzij dit ontwerp bieden ze onder alle omstandigheden een betrouwbare, snelle start en constante prestaties waar Yamaha-buitenboordmotoren wereldwijd om bekend staan.
Ingebouwde brandstoftank
Als u er echt op uit wilt, moet u weten of u voldoende ruimte hebt voor alle noodzakelijke spullen, zoals bijvoorbeeld een extra koeltas of uw visspullen. Om u meer ruimte te geven in uw boot, hebben de zuinige F4, F5 en F6 allemaal een ingebouwde brandstoftank van 1,1 liter.
Yamaha's ideale corrosiebescherming
U hebt een motor nodig waarop u kunt vertrouwen. Yamaha-buitenboordmotoren staan bekend om hun duurzaamheid en zijn dus waardevast. Van wezenlijk belang hiervoor zijn de unieke aluminiumlegering (YDC-30), die de externe motorcomponenten beschermt, en een zinkcoating, hoogwaardig RVS en vijf externe laklagen voor langdurige bescherming.
Uniek olielekvrij opbergsysteem. Motor kan in 3 standen neergelegd worden.
Bij het vervoer van uw buitenboordmotor naar en van het water is een olielekkage het laatste waar u op zit te wachten. Dankzij Yamaha's unieke olielekvrije opbergsysteem kunt u uw motor gemakkelijk opbergen, of u deze nu in een boot, een auto of een aanhanger vervoert.

Product specificaties
*motortechnologie4-takt
*cilinders1
*startsysteemHandmatig
*staartlengteKortstaart
*vermogen (pk)6
*besturingStuurhendel
(1*verzendenOp aanvraag
bouwjaar2021
garantieZes Maanden